söndag 3 maj 2009

Flytt och skålar som rör sig

Ja nu var det ju ett tag sen jag skrev men det är för att vi har hållt på att flytta så det har inte riktigt funnits tid till att sitta vid datorn, nu är vi i allafall inne i nya lägenheten och klara med uppackandet så nu har vi ett hem! Det är riktigt skönt faktiskt att ha något som är vårat, trivs redan jätte bra och det känns som om vi har bott här i en vecka om inte mer och då har vi ju inte bott här i mer än 3dagar nu. Det är en jätte fin lägenhet och välplanerad för sina 56kvm, fast att vi har fått upp alla möbler så ser det inte litet ut och i sovrummet var vi rädda att vi inte skulle få plats med spjälsängen men vi får till och med plats med en liten byrå åt bebben. Vi ska gå på loppis och se om vi kan hitta någon billig som vi kan ha bebiskläderna i så ska vi måla om den och göra den fin, sen ska vi sätta pappas knoppar på den som ser ut som bilar så den kommer nog att bli jätte söt om vi hittar något. Tillbaka till lägenheten, vi har en klädkammare och två garderober i sovrummet men det är nästan som att vi har tre klädkammare! Riktigt stort och bra, vill man så kan man använda klädkammaren som ett rum utan problem men vi ska använda det som klädkammare/förråd så det är en riktigt bra lägenhet. Sen att det är spisfläkt gör ju lägenheten 100ggr bättre, är det något man saknar ordentligt i en lägenhet så är det spisfläkt faktiskt.

Det är så skönt att vara inflyttad och klar nu så vi kan börja koncentrera oss på att vi faktiskt ska bli föräldrar snart, vi har fortfarande inte riktigt kommit in i det och de är "bara" 7veckor kvar nu så vi kanske ska försöka att faktiskt ställa in oss på att snart är vi inte två utan tre. Här om kvällen så satt jag med en skål äppelklyftor på magen och då sparkade bebisen på skålen så den rörde sig, det såg väldigt roligt ut faktiskt när skålen rörde sig pga bebben. Just det ja de enda som var lite tråkigt med lägenheten är att vi inte får plats med våran diskmaskin på bänken och det var tydligen inte så smart att ställa den under bänken heller som vi tänkte så vi ska försöka att sälja eller byta den mot en mindre. Så är det någon som vet eller som vill köpa eller byta upp sin diskmaskin så är det bara att höra av sig, vet inte hur många kuvert som går in i våran diskmaskin men det kan jag kolla upp om så önskas.

Snart ska vi baka lite kakor, Sonny är iväg och handlar lite så ska vi ställa oss i köket och baka tillsammans. Alltid kul att ha lite fikabröd hemma så man har något att tugga på om man blir sugen, ska få en hushållsassistent av Sonnys mamma också som har stått på hennes vind så då blir det bull- och brödbak här hemma.

Färdig med deklarationen också, skönt!// Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar