tisdag 12 april 2011

Tråkigt väder

Man kan ju inte ha det bra jämt för då skulle man inte uppskatta det lika mycket som man faktiskt gör, hade vi alltid haft sol och varmt så hade vi klagat på det och inte uppskattat det på samma sätt som vi gör nu så lite regn och grått väder behöver alla. Så länge det inte är någon snö så är jag glad.

Sonny mår fortfarande inte bra och idag är han iväg och jobbar, chefen är inte den bästa utan är sur för att Sonny inte jobbade igår och att han inte jobbade pga ett astmaanfall. Det var ju inte direkt så att Sonny valde att få det där anfallet och må skit för att få slippa jobba, ibland skulle jag kunna gå upp dit och skälla ut varenda en efter noter. Det värsta är ju att han inte har något kollektivavtal så man är ju lite rädd för vad han kan tänkas göra om han inte är nöjd, han kan säkert få för sig att nej nu gillar jag dig inte längre så du kan lika gärna gå hem och aldrig mer komma tillbaka. Det fungerar ju inte riktigt för oss eftersom att vi snart har två barn och en lägenhet med hyra att betala, vid såna tillfällen börjar jag alltid fundera på om man kanske skulle flytta och söka nytt jobb på annan ort. Men då är det ju de att man får börja om igen, skola in Lavinia på nytt hos någon man trivs med, hitta lägenhet att trivas i, vänner, ja det blir ju så mycket nytt igen då. Det bästa hade väl varit om Sonny hade fått tag på ett nytt jobb här som är ett året runt jobb och som har ganska stor säkerhet för att han får vara kvar i flera år.

Det känns inte så kul att föda mitt uppe i allt det här heller eftersom att Sonny mår dåligt, vill ju att han ska må bra och att allt ska fungera som det ska här hemma innan bebisen kommer och då med bara 19dagar kvar till beräknad förlossning så börjar det kännas lite stressande. Det är ju i sin tur inte bra för då känner ju bebisen av det och allt blir bara en enda ond cirkel, nej en sak i taget och det är Sonny först den här gången, att få han att må bra igen. Så bebis du får vänta kvar där inne tills jag säger till att nu är det ok att komma ut.

//Emelie


1 kommentar:

  1. va jobbigt! men hoppas ni mår bra å känner er lite piggare snart igen =)

    ja absolut vi får höras av tycker jag när vi kommit in i allt me bebisbusarna här hemma och den nya vardagen =)
    bodde ni i hus eller lght?
    får hoppas på en fin sommar så man kan grilla massor å njuta av värmen =)
    kram kram

    SvaraRadera