lördag 3 januari 2009

Lördagsmys

Sitter i köket med en kopp te bredvid mig och Sonny som står och diskar, så jag tänkte att jag kan ju hålla honom lite sällskap genom att sitta i samma rum och prata lite med honom samtidigt. Det är väldigt mysigt faktiskt att sitta här och titta på när han diskar och små prata lite, tankarna kan ju inte annat än att vandra iväg till att tänka hur det blir sen när vi har ett barn också. Jag hoppas att det kan vara som nu fast att vi kanske har ett barn som ligger på golvet och leker eller som ligger i min famn och gosar.

Så när Sonny är klar ska jag ställa mig och börja med maten, vi tänkte äta kycklingsallad med bullgur idag så det är ju inget jobbigt direkt men tusan vad gott det är! Sen lite senare ska vi faktiskt gå på bio här i Skara för första gången, vi ska faktiskt se en svenskfilm fast att jag egentligen inte är ett så stort fan av de men den verkar så rolig. det är allt flyter som vi ska se och för er som inte vet vilken film det är så handlar den om ett gäng karlar i 40-års åldern som startar ett konstsimslag och tänker ställa upp i VM med det. Har ju bara sett trailers på den men den verkar ha sina stunder så vi tänkte passa på att se den nu när vi såg att den gick här i Skara. Så idag har det varit lite av en mysdag, vi började dagen eller jag började dagen med att sätta mig framför tv för jag vaknade upp ganska tidigt sen gick jag och tog en dusch och när jag kom ut så satt Sonny i soffan.

Mina tuttar bara växer så det är nästan dags att köpa nya bhar snart, inte mycket kvar att växa i dom jag köpte sist. Jag ger dom en månad till och ser om jag växer mer och gör jag det så blir det ju till att köpa nya så jag slipper gå och dra i kuporna för att inte bröstvårtan ska trilla ut. Jag har faktiskt samma problem som mamma har med vissa tröjor där det går en skärning under bysten och då brukar den ligga rakt över bysten på mamma och jag har aldrig upplevt det förut så satte jag på mig en top idag som jag köpte på Ullared med just en skärning under bysten. Den ligger rakt över bröstvårtan, så jag antar att det märks mer än på att bhn börjar bli liten att brösten växer.

Nej nu ska jag sätta igång med maten, skriver imorgon om hur filmen var.// Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar