måndag 28 mars 2011

Skötbord fixat

Ja det är här hemma i alla fall, har ju haft vårat till badkaret ute på blocket och idag var det äntligen en som hörde av sig och var intresserad av att köpa eller byta. Så sagt och gjort hon packade in sitt i bilen och åkte hit och vi bytte rakt av, nu är det bara till att pimpa skötbordet som vi vill ha det och sen införskaffa en ny skötbädd då våran börjar sjunga på sista refrängen. Så nu ska vaggan bara tas hem så den får våran lukt sen är det nästan bara bebisen som saknas, 4veckor kvar, 34dagar kvar till beräknat datum sen får vi se om den lilla vill titta ut tidigare eller inte. Ska bli kul att se vad det är för kön också om jag har anat rätt att det är en till tjej där inne eller om de är en pojke.

Lägger in en bild för er som inte vet hur sniglar skötbordet ser ut, tankarna snurrar redan för hur vi ska pimpa det så de passar oss. Får se om inte spjälsängen också får sig en pimpning i samma veva så dom "matchar" varandra.

1 kommentar:

  1. jag målade mitt sniglar solgult och klämde ner en färgglad skötbädd från barnens hus :) och så borrade jag dit lite hängare på sidorna. skitbra!

    SvaraRadera