fredag 13 mars 2009

Blåmärke och rensning

I onsdags så var vi till barnmorskan igen och det gick bara bra, alla värden såg bra ut och magmåttet var bra så det är skönt att allt såg bra ut. Speciellt att blodvärdet gått upp så järntabletterna har hjälpt och inte bara smakat illa, sen tog jag ett blodprov i armen också för att se så jag inte utvecklat några antikroppar mot bebisen men våran barnmorska fick något brådskande så vi fick gå iväg till labbet och göra det. Hon på labbet var inte lika försiktig och gullig som min barnmorska! Jag har ett blåmärke i armvecket nu så det ser ut som om jag är värsta narkomanen och det är inte speciellt skönt heller! Sen frågade hon inte om jag hade svårt med nålar utan stack mig bara i armen och när hon sitter där med nålen i armen på mig då frågar hon om det går bra... Lite sent på tänkt kanske, sen att jag inte har problem med att ta blodprov men det kan ju vara någon annan som satt där och som är livrädd för nålar.

Idag ska vi försöka att rensa ur lite här hemma så att vi inte drar med oss en massa skit när vi flyttar se, onödigt att bära på mer än man behöver och speciellt när jag inte riktigt kan hjälpa till att bära heller. Jag får ta små saker och bära ner så jag hjälper till lite i allafall, det kommer kännas så konstigt annars att bara låta alla andra bära eftersom att det är mina saker men det blir nog bra. Jag har en massa jackor som jag ska gå med till secondhand här nere på gatan och sen är det lite annat som ska rensas. Sen har jag en fråga till Sofie och Kate lamporna i hallen, vardagsrummet och det blåarummet satt dom här när ni flyttade in eller är det era och vill ni i såfall ha tillbaka dom? Sen undrar jag om Sofie vill ha tillbaka den vita hyllan i badrummet för annars åker den också ner till secondhand för vi får inte plats med den i nya lägenheten, så vill du ha den får du komma och hämta den innan vi flyttar annars försvinner den ner till secondhand.

Ska ringa till kvartersvärden i slutet på mars här också för att fråga om vi inte kan få nycklarna helgen innan 1maj så vi kan flytta in då eftersom att vi måste vara ute ur den här lägenheten 1maj och då ska det vara städat och klart också. Så vi håller tummarna för att vi får göra så och att dom som bor i lägenheten nu flyttar ur tidigare så att det inte är några problem. Jag har börjat fundera på om vi får plats med våran säng och en spjälsäng inne i det nya sovrummet nu också, jag har fått för mig att sovrummet är litet och att det kanske blir trångt så vi kanske måste köpa en mindre säng. Tänkte köpa en likadan fast istället för 160 så 140, visst det låter inte som mycket men jag tror att det gör mycket så vi ska vänta med soffköpet tills vi ser om vi får plats med sängen eller inte. Allt löser sig nog bara vi får flytta in och komma i ordning med allt.

Ha en jätte fin dag!!// Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar